Bami
Bami
bewaar
bewaar

Bami

Deze 'bami' heb je zo bij elkaar gewokt door het gebruik van het groente- en vleespakket (scheelt snijden). Ook handig: de boemboe die de boel wat smaak geeft.

15 min. bereiden
35waarderingen

6 ingrediënten

Aan de slag

1

Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.

2

Snijd ondertussen 1 rode peper uit de bamigroente (per 4 personen) fijn, de andere peper wordt niet gebruikt.

3

Verhit de olie in de wok en roerbak het nasi-bamivlees met de rode peper 2 min. op hoog vuur. Voeg de boemboe, het water en de bamigroente in delen toe en bak al omscheppend nog 4 min. Schep de mie erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

combinatietipLekker met ketjap manis, seroendeng, kroepoek en een partje limoen.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bami

Deze 'bami' heb je zo bij elkaar gewokt door het gebruik van het groente- en vleespakket (scheelt snijden). Ook handig: de boemboe die de boel wat smaak geeft.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig