Ingrediënten
20 porties
1
rode peper
5 eetlepels
mayonaise
1 eetlepel
limoensap
2 eetlepels
gemalen kokos
1
gerookte kipfilet
20
rice toast original
½ zak
veldslamelange
1
bosuitje
Aan de slag
Peper paar keer tussen handen rollen, topje eraf snijden en zaadjes eruit schudden. Peper wassen en in flinterdunne ringetjes snijden. Mayonaise, limoensap, kokos en rode peper door elkaar roeren, op smaak brengen met zout. Van kipfilet 20 dunne plakken snijden. Op elk toastje toefje veldsla en plakje kipfilet leggen. Beetje kokosmayonaise erop scheppen en garneren met ringetjes bosui.
Rijsttoast met kokoskip

20 porties
55 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Peper paar keer tussen handen rollen, topje eraf snijden en zaadjes eruit schudden. Peper wassen en in flinterdunne ringetjes snijden. Mayonaise, limoensap, kokos en rode peper door elkaar roeren, op smaak brengen met zout. Van kipfilet 20 dunne plakken snijden. Op elk toastje toefje veldsla en plakje kipfilet leggen. Beetje kokosmayonaise erop scheppen en garneren met ringetjes bosui.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 20 personen)1 rode peper
5 eetlepels mayonaise
1 eetlepel limoensap
2 eetlepels gemalen kokos
1 gerookte kipfilet
20 rice toast original
½ zak veldslamelange
1 bosuitje