Fruitsalade met zure room

nagerecht
4 personen
4
20
Advertentie
Ingrediënten
- 3 eetlepels hazelnoten (zakje a 75 g)
- 2 bananen
- 2 appels
- 2 peren
- 2 eetlepels fruitstroop appel/peer (pot a 340 g)
- 125 ml sour cream
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Hazelnoten grofhakken en in droge koekenpan in 3 min. lichtbruin roosteren. Fruit pellen of schillen en in stukjes snijden. Stroop door fruit scheppen en mengen met zure room. Fruitsalade over vier coupes verdelen. Geroosterde hazelnoten erover strooien.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 240 kcal
- eiwit 3 g
- koolhydraten 32 g
- vet 11 g
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 08-09