Ingrediënten
4 personen
2
handperen
2
appels
2 eetlepels
boter
5 eetlepels
fruitstroop rinse appel
3 eetlepels
rozijnen
½ zakje
hazelnoten
½
sinaasappel
8 bolletjes
vanilleroomijs
Aan de slag
Peren en appels schillen, van klokhuis ontdoen en in stukjes snijden. In koekenpan boter verhitten en fruit 5 min. zachtjes bakken. Stroop toevoegen en 3 min. zachtjes al roerend verwarmen. Rozijnen, noten en sinaasappelsap toevoegen en geheel nog 5 min. zachtjes laten koken. IJs over vier borden verdelen. Warm stroopfruit ernaast scheppen.
IJs met warm stroopfruit

nagerecht
null personen
460 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Peren en appels schillen, van klokhuis ontdoen en in stukjes snijden. In koekenpan boter verhitten en fruit 5 min. zachtjes bakken. Stroop toevoegen en 3 min. zachtjes al roerend verwarmen. Rozijnen, noten en sinaasappelsap toevoegen en geheel nog 5 min. zachtjes laten koken. IJs over vier borden verdelen. Warm stroopfruit ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 handperen
2 appels
2 eetlepels boter
5 eetlepels fruitstroop rinse appel
3 eetlepels rozijnen
½ zakje hazelnoten
½ sinaasappel
8 bolletjes vanilleroomijs