Vruchtensalade
175 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 eetlepels
300 g
1
1 eetlepel
2
1 bekertje
1 zakje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 36-37 - 2001 week 36-37
In droge koekenpan amandelschaafsel in ca. 3 minuten goudbruin roosteren. Druiven wassen en halveren. Appel wassen, in vieren snijden en klokhuis verwijderen. Appel in plakjes snijden. Citroensap over appel sprenkelen. Kiwi's schillen, halveren en in plakjes snijden. Fruit over vier schaaltjes verdelen. Sour cream losroeren met vanillesuiker. Sour cream over fruitsalade verdelen. Amandelschaafsel erover strooien.
Vruchtensalade

nagerecht
4 personen
175 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In droge koekenpan amandelschaafsel in ca. 3 minuten goudbruin roosteren. Druiven wassen en halveren. Appel wassen, in vieren snijden en klokhuis verwijderen. Appel in plakjes snijden. Citroensap over appel sprenkelen. Kiwi's schillen, halveren en in plakjes snijden. Fruit over vier schaaltjes verdelen. Sour cream losroeren met vanillesuiker. Sour cream over fruitsalade verdelen. Amandelschaafsel erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 eetlepels amandelschaafsel
300 g pitloze druiven
1 Granny Smith appel
1 eetlepel citroensap
2 kiwi's
1 bekertje sour cream
1 zakje vanillesuiker




