bewaar
Chili met maïs en courgette
Chili met maïs en courgette
bewaar

Chili met maïs en courgette

25 min. bereiden
73waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 eetlepels

olie

1 bakje

vegetarisch fijngehakt

1

ui

1

courgette

1 eetlepel

chilipoeder

1 blikje

tomatenpuree

2 blikken

kidneybonen

1 blik

maïskorrels

Aan de slag

In braadpan helft van olie verhitten en fijngehakt al omscheppend 2-3 min. bakken. Rest van olie toevoegen, ui en courgette 1 min. meebakken. Chilipoeder, tomatenpuree en 250 ml water erdoor roeren en aan de kook brengen. Chili afgedekt 5 min. zachtjes verwarmen, af en toe doorroeren. Inhoud van blikken kidneybonen en maïskorrels erdoor scheppen. Geheel nog 5 min. zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met stokbrood of tacoschelpen.

algemeenprijs per persoon 1.70 (in februari 2004)