Ingrediënten
4 personen
400 g
rundergehakt
1 teentje
knoflook
1 eetlepel
mosterd
3
ansjovisfilets
3 eetlepels
geraspte pittige kaas
versgemalen peper
2 eetlepels
boter
Aan de slag
In kom gehakt, knoflook, mosterd, ansjovis, kaas en peper door elkaar kneden. Gehakt in 4 gelijke porties verdelen en tot hamburgers vormen. In koekenpan boter verhitten en hamburgers op matig vuur in 8-10 min. aan beide zijden gaar en bruin bakken, halverwege keren.
Noord-Amerikaanse Caesarburger

hoofdgerecht
4 personen
350 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In kom gehakt, knoflook, mosterd, ansjovis, kaas en peper door elkaar kneden. Gehakt in 4 gelijke porties verdelen en tot hamburgers vormen. In koekenpan boter verhitten en hamburgers op matig vuur in 8-10 min. aan beide zijden gaar en bruin bakken, halverwege keren.
algemeen:Serveer Caesarburgers tussen witte bolletjes met sesamzaad, met ijsbergsla, mayonaise, ketchup en uiringen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)400 g rundergehakt
1 teentje knoflook
1 eetlepel mosterd
3 ansjovisfilets
3 eetlepels geraspte pittige kaas
0 versgemalen peper
2 eetlepels boter