Garnalensoep met kaascroissants
535 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
3 el
400 g
250 ml
300 g
4
2 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 week 44-45 - 2003 week 44-45
Verwarm de oven op 200 °. Verhit olie in een soeppan. Bak de groentemix ca. 3 min. Roer de groentemix door de soep met 1 liter water en breng langzaam aan de kook. Schep de garnalen door de soep. Laat de soep ca. 3 min zachtjes koken. Snij de croissant aan de bovenzijde in en leg op een bakblik. Bestrooi de binnenkant van de croissants metkaas. Bak de croissant in ca. 4 min in het midden van de oven. Serveer de soep met croissants.
Garnalensoep met kaascroissants

hoofdgerecht
4 personen
535 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven op 200 °. Verhit olie in een soeppan. Bak de groentemix ca. 3 min. Roer de groentemix door de soep met 1 liter water en breng langzaam aan de kook. Schep de garnalen door de soep. Laat de soep ca. 3 min zachtjes koken. Snij de croissant aan de bovenzijde in en leg op een bakblik. Bestrooi de binnenkant van de croissants metkaas. Bak de croissant in ca. 4 min in het midden van de oven. Serveer de soep met croissants.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 el traditionele olijfolie
400 g groentemix
250 ml basis voor tomatensoep
300 g jumbogarnalen
4 croissant
2 el geraspte pizzakaas




