Tor­til­la­taart met ma­kreel

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 975 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(86) waardeer
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 86

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal (doorsnede ca. 24 cm), ingevet

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. Vel en graten van makreel verwijderen. Makreel in stukken snijden. In wok of braadpan olie verhitten. Roerbakgroente ca. 4 minuten roerbakken. Makreel, seasoningmix en tomaten door groente scheppen en ca. 5 minuten zachtjes verwarmen, af en toe omscheppen. Flinke eetlepel crème fraîche achterhouden, rest door groente-vismengsel scheppen. In ingevette ovenschaal tortilla leggen, 3 eetlepels van groente-vismengsel erop scheppen en afdekken met tortilla. Stapel maken van afwisselend groente-vismengsel en tortilla's. Eindigen met tortilla. Rest van room erover smeren. Tortillataart dik bestrooien met kaas. Ovenschaal in midden van oven plaatsen en ca. 10 minuten verhitten tot kaas gesmolten is.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 975 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 60 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.