Ingrediënten
6 personen
300 g
runderreepjes
4 eetlepels
olie
1 eetlepel
ketjap manis
6
sjalotten
1
limoen
1 theelepel
donkere basterdsuiker
½
rode peper
Dit heb je nodig
wok
Aan de slag
Vlees mengen met 1 el olie, ketjap en veel zwarte peper en 1 uur marineren. In wok 2 el olie verhitten en sjalotten 3-4 min. fruiten. Sjalot op bord scheppen. In bakvet met rest van olie vlees al omscheppend bruinbakken. Sjalotten toevoegen en gerecht op smaak brengen met limoensap, basterdsuiker en ketjap. Bestrooien met peperreepjes.
Dengdeng pedis - pittig rundvlees

bijgerecht
6 personen
130 kcal
15 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Vlees mengen met 1 el olie, ketjap en veel zwarte peper en 1 uur marineren. In wok 2 el olie verhitten en sjalotten 3-4 min. fruiten. Sjalot op bord scheppen. In bakvet met rest van olie vlees al omscheppend bruinbakken. Sjalotten toevoegen en gerecht op smaak brengen met limoensap, basterdsuiker en ketjap. Bestrooien met peperreepjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)300 g runderreepjes
4 eetlepels olie
1 eetlepel ketjap manis
6 sjalotten
1 limoen
1 theelepel donkere basterdsuiker
½ rode peper
Dit heb je nodig
wok