Oe­dang bakar - ge­roos­ter­de scam­pi

  • bijgerecht
  • 6 personen
  • 65 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(22) waardeer
indonesisch bijgerecht 6 personen
3 22

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Scampi ontdooien en droogdeppen. In wijde schaal ketjap, knoflook, mespunt chilipeper, limoensap, basterdsuiker en olie mengen. Scampi hierin 30 min. marineren. Grillpan verhitten. Scampi op hoog vuur in 3-4 min. bruin en gaar roosteren, regelmatig keren en bestrijken met marinade.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 65 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 3 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.