bewaar
Crispy kipschnitzels
Crispy kipschnitzels
bewaar

Crispy kipschnitzels

10 min. bereiden
30 min. wachten
29waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

ketjap asin

1 teen

knoflook

1 tl

gemberpoeder (djahé)

300 g

kipfilet

4 el

paneermeel

zonnebloemolie

Dit heb je nodig

  • gourmetstel

Aan de slag

1

Maak een marinade van de ketjap, knoflook en gemberpoeder. Snijd de kipfilet in plakjes en meng met de marinade. Laat afgedekt in de koelkast minimaal 30 min. marineren. Neem uit de koelkast en breng op smaak met peper.

2

Strooi het paneermeel in een diep bord en haal de stukjes vlees erdoor. Leg ze op een schaal. Bak de stukjes kip op de gourmetplaat met een beetje zonnebloemolie of boter in 5 min. gaar. Keer regelmatig. Lekker met zoete chilisaus.