bewaar
Tilapia in kokossaus
Tilapia in kokossaus
bewaar

Tilapia in kokossaus

15 min. bereiden
80waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

zonnebloemolie

2 tenen

knoflook

3

bosuitjes

1 tl

kerriepoeder

1 tl

gemberpoeder (djahé)

2 el

ketjap manis

200 ml

kokosmelk

1

limoen

500 tablet

tilapiafilet

1 tl

sambal badjak

Aan de slag

Fruit in zonnebloemolie de knoflook en bosuitjes, voeg ook kerriepoeder en gemberpoeder toe. Voeg ketjap manis, kokosmelk en de limoenrasp aan de pan toe. Leg de visfilets in de saus, laat ze tegen de kook aan in ca. 8 min gaar worden. Schep ze dan op een schaal en breng de saus dan zacht kokend op smaak met zout, de sambal badjak en limoensap. Lekker met wokgroente en rijst.