Gyrospizza

Advertentie
Ingrediënten
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 1 schaaltje Gyros (kip)reepjes (ca. 400 g)
- 4 verse pizza's margharita (2 pakken a 2 stuks)
- 4 groene pepers (pot a 480 ml)
- 1 bakje cherrytomaten (250 g)
- 1 zakje pizzakaas (150 g)
- 2 zakjes peen julienne (a 150 g)
- 6 eetlepels thousand Island-dressing (fles a 450 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. In koekenpan olie verhitten. Kipreepjes in ca. 6 minuten bruinbakken. Kip over pizza's verdelen. Groene pepers in stukjes snijden en over kip verdelen. Tomaten schoonmaken, op pizza's leggen en bestrooien met kaas. Pizza's in oven in ca. 15 minuten gaar en goudbruin bakken. Wortelreepjes mengen met dressing. Pizza serveren met wortelsalade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 765 kcal
- eiwit 44 g
- koolhydraten 76 g
-
vet 22 g
waarvan verzadigd 0 g