bewaar
Provençaalse pasta
Provençaalse pasta
bewaar

Provençaalse pasta

25 min. bereiden
48waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

macaroni

1

ui

2 stengels

bleekselderij

1

courgette

3 eetlepels

olijfolie

1 schaaltje

Provençaals gekruide runderreepjes

1 blik

gepelde tomaten

50 g

zwarte olijven

Aan de slag

Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Bleekselderij en courgette schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan ui en bleekselderij ca. 3 minuten in olie fruiten. Vlees toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Courgette toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Tomaten met sap door gerecht mengen en aan de kook brengen. Op laag vuur ca. 5 minuten laten pruttelen. Saus op smaak brengen met zout en peper en mengen met macaroni. Garneren met olijven.