Ingrediënten
4 personen
300 g
macaroni
1
ui
2 stengels
bleekselderij
1
courgette
3 eetlepels
olijfolie
1 schaaltje
Provençaals gekruide runderreepjes
1 blik
gepelde tomaten
50 g
zwarte olijven
Aan de slag
Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Bleekselderij en courgette schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan ui en bleekselderij ca. 3 minuten in olie fruiten. Vlees toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Courgette toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Tomaten met sap door gerecht mengen en aan de kook brengen. Op laag vuur ca. 5 minuten laten pruttelen. Saus op smaak brengen met zout en peper en mengen met macaroni. Garneren met olijven.
Provençaalse pasta

hoofdgerecht
null personen
540 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Bleekselderij en courgette schoonmaken en in stukjes snijden. In braadpan ui en bleekselderij ca. 3 minuten in olie fruiten. Vlees toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Courgette toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Tomaten met sap door gerecht mengen en aan de kook brengen. Op laag vuur ca. 5 minuten laten pruttelen. Saus op smaak brengen met zout en peper en mengen met macaroni. Garneren met olijven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g macaroni
1 ui
2 stengels bleekselderij
1 courgette
3 eetlepels olijfolie
1 schaaltje Provençaals gekruide runderreepjes
1 blik gepelde tomaten
50 g zwarte olijven