Spinaziepureepotje met Provençaalse runderreepjes

Advertentie
Ingrediënten
- 1 eetlepel (olijf)olie
- 200 g Provençaals gekruide runderreepjes
- 2 zakjes aardappelpuree à la minute (pak ` 3 zakjes ` 58 g Maggi)
- 450 g spinazie (diepvries)
- 3 eetlepels gemalen oude kaas (zakje a 150 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In pan olie verhitten. Vleesreepjes op hoog vuur in ca. 2 minuten al omscheppend bruin bakken, vuur lager zetten en in ca. 10 minuten gaar bakken. Intussen aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Spinazie volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Spinazie door aardappelpuree scheppen. Puree over twee borden verdelen en bestrooien met kaas. Vleesreepjes erbij serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 475 kcal
- eiwit 36 g
- koolhydraten 41 g
- vet 19 g