Spinaziepureepotje met Provençaalse runderreepjes
475 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 eetlepel
200 g
2 zakjes
450 g
3 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2000 nr. 02 - Winterwokken
In pan olie verhitten. Vleesreepjes op hoog vuur in ca. 2 minuten al omscheppend bruin bakken, vuur lager zetten en in ca. 10 minuten gaar bakken. Intussen aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Spinazie volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Spinazie door aardappelpuree scheppen. Puree over twee borden verdelen en bestrooien met kaas. Vleesreepjes erbij serveren.
Spinaziepureepotje met Provençaalse runderreepjes

hoofdgerecht
2 personen
475 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan olie verhitten. Vleesreepjes op hoog vuur in ca. 2 minuten al omscheppend bruin bakken, vuur lager zetten en in ca. 10 minuten gaar bakken. Intussen aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Spinazie volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Spinazie door aardappelpuree scheppen. Puree over twee borden verdelen en bestrooien met kaas. Vleesreepjes erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
1 eetlepel (olijf)olie
200 g Provençaals gekruide runderreepjes
2 zakjes aardappelpuree à la minute
450 g spinazie (diepvries)
3 eetlepels gemalen oude kaas




