bewaar
Romige Provençaalse runderreepjes
Romige Provençaalse runderreepjes
bewaar

Romige Provençaalse runderreepjes

30 min. bereiden
57waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6 eetlepels

olijfolie

1 duopak

krieltjes

2 schaaltjes

Provençaals gekruide runderreepjes

1

winterwortel

2

venkelknollen

2

uien

1 teentje

knoflook

1 pakje

crème fraîche schenkbaar

Aan de slag

In koekenpan 3 eetlepels olie verhitten en krieltjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. In braadpan rest van olie verhitten en vlees bruin bakken. Intussen wortel schillen en in dunne plakjes snijden. Wortel door vlees scheppen en meebakken. Venkel schoonmaken en in repen snijden. Uien en knoflook pellen en snipperen. Venkel, ui en knoflook toevoegen aan vleesmengsel en in ca. 6 minuten beetgaar bakken. Crème fraîche erdoor roeren en schotel afgedekt ca. 5 minuten door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met krieltjes.