Aardappelomelet met paprikasalade

400 kcal

20 min. bereiden

3.1/5

(39)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. In hapjespan 3 el olie verhitten en ui en aardappel in 5 min. bakken, regelmatig omscheppen. In kom eieren loskloppen met 2 el water, paprikapoeder, peper en zout. Driekwart van peterselie erdoor roeren. Mengsel over aardappels schenken, deksel op pan leggen en eieren op matig vuur in 10-15 min. laten stollen. Paprika's wassen, in vieren snijden en zaadlijsten verwijderen. Kwarten in smalle reepjes snijden. Paprikareepjes mengen met 2 el olie, azijn, rest van peterselie, zout en peper. Omelet in punten snijden en over vier borden verdelen. Serveren met paprikasalade.

Wat vond je van dit recept?

Aardappelomelet met paprikasalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig