Ingrediënten
4 personen
2
groene paprika's
2
rode paprika's
4
tomaten
1
sjalotje
1 teentje
knoflook
3 eetlepels
olie
2 eetlepels
citroensap
zout en (versgemalen) zwarte peper
½ theelepel
komijn
3 takjes
koriander
2 takjes
peterselie
Dit heb je nodig
plastic zak
Aan de slag
Paprika's op barbecue in 10 minuten rondom zwart roosteren. Paprika's ca. 10 minuten in plastic zak stoppen, zodat vel los stoomt. Paprika's onder stromend water pellen. Paprikavruchtvlees in stukjes snijden. Intussen tomaten ca. 5 minuten op barbecue leggen tot vel los laat. Tomaten pellen en in blokjes snijden. Sjalotje en knoflook pellen en snipperen. Koriander en peterselie boven kom fijn knippen. Alle ingrediënten door elkaar scheppen.
Geroosterde paprikasalade

bijgerecht
null personen
95 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Paprika's op barbecue in 10 minuten rondom zwart roosteren. Paprika's ca. 10 minuten in plastic zak stoppen, zodat vel los stoomt. Paprika's onder stromend water pellen. Paprikavruchtvlees in stukjes snijden. Intussen tomaten ca. 5 minuten op barbecue leggen tot vel los laat. Tomaten pellen en in blokjes snijden. Sjalotje en knoflook pellen en snipperen. Koriander en peterselie boven kom fijn knippen. Alle ingrediënten door elkaar scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 groene paprika's
2 rode paprika's
4 tomaten
1 sjalotje
1 teentje knoflook
3 eetlepels olie
2 eetlepels citroensap
0 zout en (versgemalen) zwarte peper
½ theelepel komijn
3 takjes koriander
2 takjes peterselie
Dit heb je nodig
plastic zak