bewaar
Lamskoteletjes met pittig kaaskorstje
Lamskoteletjes met pittig kaaskorstje
bewaar

Lamskoteletjes met pittig kaaskorstje

15 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

2 sneetjes

oud witbrood

75 g

geraspte Grana Padano

2 takjes

rozemarijn

2

gedroogde chilipepertjes

2

eieren

8

lamskoteletjes

3 eetlepels

olijfolie

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

Aan de slag

Korstjes van brood snijden en brood in keukenmachine fijnmalen. In diep bord kaas mengen met broodkruim, rozemarijn, chilipeper en mespunt zout. In ander diep bord eieren loskloppen. Lamskoteletjes eerst door losgeklopte eieren halen en daarna door kaasmengsel wentelen. Olie in ruime koekenpan verhitten. Lamskoteletjes in ca. 4 min. rondom bruin en van binnen rosé bakken.

tip

algemeenGeen keukenmachine? Vervang het broodkruim dan door een verkruimelde beschuit.