Antipasti gemengde vis
0 kcal
15 min. bereiden, 1 uur wachten
Ingrediënten
Aantal porties
1 bakje
2 eetlepels
1 eetlepel
1 bakje
1 bakje
1 bakje
200 g
1 zakje
2 eetlepels
2 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 nr. 08 - Welkom in Italië
Gemarineerd: Schep de mosselen in een kom om met 2 eetlepels knoflookolie, citroensap en peper en zout. Leg ze op een serveerschaal. Knoflookgarnalen laten uitlekken en naast de mosselen leggen.
Sardines: Snijd de sardinefilets in de lengte doormidden en leg de repen naast elkaar op de schaal. Leg er de opgerolde sardinefilets naast.
Rauwe zalmfilet: Leg de zalm 1 uur in de vriezer en snijd de vis dan in flinterdunne plakjes. Leg de zalmplakjes op de rucolasla op de schaal en verdeel er de kappertjes en 2 eetlepels citroenolie over. Maal er royaal zwarte peper boven.
- algemeenZelf citroenolie maken: meng 1 eetlepel olijfolie met 1 eetlepel citroensap.
Antipasti gemengde vis

voorgerecht
1 portie
0 kcal
15 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Gemarineerd: Schep de mosselen in een kom om met 2 eetlepels knoflookolie, citroensap en peper en zout. Leg ze op een serveerschaal. Knoflookgarnalen laten uitlekken en naast de mosselen leggen.
Sardines: Snijd de sardinefilets in de lengte doormidden en leg de repen naast elkaar op de schaal. Leg er de opgerolde sardinefilets naast.
Rauwe zalmfilet: Leg de zalm 1 uur in de vriezer en snijd de vis dan in flinterdunne plakjes. Leg de zalmplakjes op de rucolasla op de schaal en verdeel er de kappertjes en 2 eetlepels citroenolie over. Maal er royaal zwarte peper boven.
algemeen:Zelf citroenolie maken: meng 1 eetlepel olijfolie met 1 eetlepel citroensap.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 portie)
0 Gemarineerd:
1 bakje gekookte mosselen
2 eetlepels kruidenolie peterselie-knoflook
1 eetlepel citroensap
0 zout en versgemalen peper
1 bakje gemarineerde knoflookgarnalen
0 .
0 Sardines:
1 bakje gemarineerde sardinefilet
1 bakje opgerolde sardinefilets met olijven
0 .
0 - Rauwe zalmfilet:
200 g zalmfilet
1 zakje rucolasla
2 eetlepels kappertjes
2 eetlepels citroenolie
0 zwarte peperkorrels




