Ge­meng­de ge­fri­tuur­de vis met knof­look­dres­sing

(7) waardeer
spaans hoofdgerecht 4 personen
4 7

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok
  • keukenpapier

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Knoflook pellen en fijnhakken. Peterselie fijnsnijden. In kommetje olie, citroensap, knoflook en peterselie mengen. Dressing op smaak brengen met zout en peper. Kabeljauw- en roodbaarsfilet in grove stukken snijden. Stukken vis en sardines droogdeppen met keukenpapier. In ondiepe schaal paprikapoeder en cayennepeper door bloem mengen. Stukken vis en sardines door bloemmengsel halen, zodat alle kanten bedekt zijn met bloem. In ruime wok olie verhitten tot er lichte damp afkomt. Hierin stukken vis in 2 porties in ca. 3 minuten gaar en goudbruin bakken. Vis met schuimspaan uit pan halen en laten uitlekken op keukenpapier. Sardines in 2 porties in ca. 2 minuten gaar en goudbruin bakken. Uit pan nemen en laten uitlekken op keukenpapier. Vis en sardines op schaal leggen en serveren met knoflookdressing. Serveren met Pain de Campagne (brood) en gemengde salade.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 645 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 20 g
  • vet 43 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.