bewaar
Italiaanse scholrolletjes
Italiaanse scholrolletjes
bewaar

Italiaanse scholrolletjes

15 min. bereiden
15 min. wachten
16waarderingen

Ingrediënten

300 g

witte rijst

2 schaaltjes

scholfilet

½ potje

tapenade van zwarte olijven

2 eetlepels

olijfolie

1 zak

Italiaanse groentemix

1 blik

tomatenblokjes

2 eetlepels

balsamicoazijn

Dit heb je nodig

  • ovenschaal

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Scholfilet bestrooien met peper en besmeren met tapenade. Scholfilet oprollen en eventueel vastzetten met prikker. Scholfilet in ingevette ovenschaal leggen. In braadpan olie verhitten. Groentemix 3 minuten bakken. Tomatenblokjes en azijn toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen. Tomatensaus op smaak brengen met zout en peper en over scholfilet schenken. In midden van oven vis in ca. 15 minuten gaar laten worden. Visschotel serveren met rijst.