bewaar
Italiaanse scholrolletjes
Italiaanse scholrolletjes
bewaar

Italiaanse scholrolletjes

15 min. bereiden
15 min. wachten
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

2 schaaltjes

scholfilet

½ potje

tapenade van zwarte olijven

2 eetlepels

olijfolie

1 zak

Italiaanse groentemix

1 blik

tomatenblokjes

2 eetlepels

balsamicoazijn

Dit heb je nodig

  • ovenschaal

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Scholfilet bestrooien met peper en besmeren met tapenade. Scholfilet oprollen en eventueel vastzetten met prikker. Scholfilet in ingevette ovenschaal leggen. In braadpan olie verhitten. Groentemix 3 minuten bakken. Tomatenblokjes en azijn toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen. Tomatensaus op smaak brengen met zout en peper en over scholfilet schenken. In midden van oven vis in ca. 15 minuten gaar laten worden. Visschotel serveren met rijst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse scholrolletjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig