bewaar
Soepstengels met tapenade
Soepstengels met tapenade
bewaar

Soepstengels met tapenade

5 min. bereiden
12 min. wachten
31waarderingen

Ingrediënten

10 personen

2 plakjes

roomboterbladerdeeg

1 el

tapenade van zwarte olijven

Dit heb je nodig

  • bakplaat, bekleed met bakpapier

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bestrijk de bladerdeegplakjes aan 1 kant met tapenade. Snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze een bakplaat ca. 12 min. in de oven. Eet ze warm, lauw of koud.

algemeenU kunt de soepstengels 4 uur van tevoren bereiden.

Bakken met bladerdeeg

Instructievideo - 02:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Soepstengels met tapenade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig