Ingrediënten
10 personen
2 plakjes
roomboterbladerdeeg
1 el
tapenade van zwarte olijven
Dit heb je nodig
bakplaat, bekleed met bakpapier
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bestrijk de bladerdeegplakjes aan 1 kant met tapenade. Snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze een bakplaat ca. 12 min. in de oven. Eet ze warm, lauw of koud.
Bakken met bladerdeeg
Instructievideo - 02:21 min.
Soepstengels met tapenade

bijgerecht
null personen
45 kcal
5 min. bereiden
12 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bestrijk de bladerdeegplakjes aan 1 kant met tapenade. Snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze een bakplaat ca. 12 min. in de oven. Eet ze warm, lauw of koud.
algemeen:U kunt de soepstengels 4 uur van tevoren bereiden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 10 personen)2 plakjes roomboterbladerdeeg
1 el tapenade van zwarte olijven
Dit heb je nodig
bakplaat, bekleed met bakpapier