bewaar
Pasta met sperziebonen
Pasta met sperziebonen
bewaar

Pasta met sperziebonen

Met maar 5 ingrediënten maak je dit lekkere pastagerecht.

20 min. bereiden
105waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

spaghetti

500 g

verse sperziebonen

140 g

tapenade van zwarte olijven in pot

250 g

mozzarella

15 g

basilicum

Met maar 5 ingrediënten maak je dit lekkere pastagerecht.

Aan de slag

1

Kook spaghetti in ruim kokend water volgens de aanwijzing op verpakking beetgaar. Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook de sperziebonen de laatste 5 min. mee. Laat de spaghetti en de sperziebonen in een vergiet uitlekken, doe het geheel over in een kom en schep de spaghetti om met de tapenade.

2

Snijd de bollen mazzarella in blokjes. Roer op het laatst de mozzarella en de blaadjes basilicum erdoor, breng op smaak met (versgemalen) peper.

Spaghetti koken

Instructievideo - 01:46 min.