Pesto-pasta met sperziebonen

Spaghetti zonder vlees of vis? Heel lekker! Zeker deze variant met groente en kaas.

785 kcal

30 min. bereiden

2.7/5

(89)

Ingrediënten

Aantal personen

2003 week 16-17 - 2003 week 16-17

Aan de slag

  1. Maak de sperziebonen schoon. Pel en halveer de ui, snijd in halve ringen. Kook de sperziebonen en ui in ca. 10 min. beetgaar. Kook intussen de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de mozzarella in stukjes. Giet de spaghetti af en doe terug in de pan. Meng de olie erdoor en en verwarm door en door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de spaghetti over de borden. Verdeel het sperziebonenmengsel, de mozzarella en de pesto erover. Lekker met tomatensalade en balsamicodressing.

Wat vond je van dit recept?

Pesto-pasta met sperziebonen

Spaghetti zonder vlees of vis? Heel lekker! Zeker deze variant met groente en kaas.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig