bewaar
Pesto-pasta met sperziebonen
Pesto-pasta met sperziebonen
bewaar

Pesto-pasta met sperziebonen

Spaghetti zonder vlees of vis? Heel lekker! Zeker deze variant met groente en kaas.

30 min. bereiden
76waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

verse sperziebonen

1

ui

400 g

spaghetti

250 g

mozzarella

2 el

traditionele olijfolie

100 g

verse groene pesto

Spaghetti zonder vlees of vis? Heel lekker! Zeker deze variant met groente en kaas.

Aan de slag

1

Maak de sperziebonen schoon. Pel en halveer de ui, snijd in halve ringen. Kook de sperziebonen en ui in ca. 10 min. beetgaar. Kook intussen de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking.

2

Snijd de mozzarella in stukjes. Giet de spaghetti af en doe terug in de pan. Meng de olie erdoor en en verwarm door en door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de spaghetti over de borden. Verdeel het sperziebonenmengsel, de mozzarella en de pesto erover. Lekker met tomatensalade en balsamicodressing.