bewaar
Pasta alla Caprese
Pasta alla Caprese
bewaar

Pasta alla Caprese

Spaghetti met de kleuren van de Italiaanse vlag: tomaat, mozzarella en basilicum. Simpel en o zo lekker.

20 min. bereiden
82waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

spaghetti

250 g

mozzarella

15 g

verse basilicum

2 el

olijfolie extra vierge

400 g

tomatenblokjes

Spaghetti met de kleuren van de Italiaanse vlag: tomaat, mozzarella en basilicum. Simpel en o zo lekker.

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Bewaar wat van het kookvocht en giet de spaghetti af. Snijd de mozzarella in blokjes. Snijd het basilicum grof.

2

Schep de spaghetti om met het bewaarde kookvocht, de olie, tomatenblokjes, mozzarellablokjes en het basilicum. Breng op smaak met peper en zout. Serveer direct.

Spaghetti koken

Instructievideo - 01:46 min.