bewaar
Pasta alla Caprese
Pasta alla Caprese
bewaar

Pasta alla Caprese

Spaghetti met de kleuren van de Italiaanse vlag: tomaat, mozzarella en basilicum. Simpel en o zo lekker.

20 min. bereiden
85waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

spaghetti

250 g

mozzarella

15 g

verse basilicum

2 el

olijfolie extra vierge

400 g

tomatenblokjes

Spaghetti met de kleuren van de Italiaanse vlag: tomaat, mozzarella en basilicum. Simpel en o zo lekker.

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Bewaar wat van het kookvocht en giet de spaghetti af. Snijd de mozzarella in blokjes. Snijd het basilicum grof.

2

Schep de spaghetti om met het bewaarde kookvocht, de olie, tomatenblokjes, mozzarellablokjes en het basilicum. Breng op smaak met peper en zout. Serveer direct.

Spaghetti koken

Instructievideo - 01:46 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta alla Caprese

Spaghetti met de kleuren van de Italiaanse vlag: tomaat, mozzarella en basilicum. Simpel en o zo lekker.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig