
Pasta alla Caprese
Spaghetti met de kleuren van de Italiaanse vlag: tomaat, mozzarella en basilicum. Simpel en o zo lekker.
535 kcal (voedingswaarden)
20 min. bereiden
Ingrediënten
4 personen
350 g
spaghetti
250 g
mozzarella
15 g
verse basilicum
2 el
olijfolie extra vierge
400 g
tomatenblokjes
Spaghetti met de kleuren van de Italiaanse vlag: tomaat, mozzarella en basilicum. Simpel en o zo lekker.
Aan de slag
1
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Bewaar wat van het kookvocht en giet de spaghetti af. Snijd de mozzarella in blokjes. Snijd het basilicum grof.
2
Schep de spaghetti om met het bewaarde kookvocht, de olie, tomatenblokjes, mozzarellablokjes en het basilicum. Breng op smaak met peper en zout. Serveer direct.