Tilapia met Italiaanse groenten

Advertentie
Ingrediënten
- 1 kg kruimige aardappels
- 1 blik tomatenblokjes (400 g)
- 1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
- 1 theelepel gedroogde oregano
- 1 mespunt gedroogde tijm
- 2 schaaltjes tilapiafilet (a 250 g)
- olijfolie extra vierge
- 2 eetlepels tapenade van zwarte olijven (potje a 140 g)
Keukenspullen
- ovenschaal ca. 20 x 30 cm
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven op 200 °C voorverwarmen. Aardappels schillen, wassen, in stukjes snijden en in 20 min. gaarkoken. Tomatenblokjes, roerbakmix, oregano, tijm met zout en peper naar smaak door elkaar scheppen en in ovenschaal leggen. Tilapiafilet in 4 stukken verdelen en op groenten leggen. Tilapia met mespunt zout en peper bestrooien en met 3 el olie besprenkelen. Tilapia in oven in ca. 20 min. gaarstoven. Aardappels afgieten, fijnstampen en met rest van olijfolie en olijventapenade tot puree roeren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 590 kcal
- eiwit 36 g
- koolhydraten 62 g
- vet 23 g