Pas­ta met kal­koen­fi­let en kaas­saus

(10) waardeer
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 10

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Kalkoen bestrooien met zout en peper. In wok of braadpan 2 el olie verhitten en kalkoen in ca. 10 minuten bruin en gaar bakken. Rest van olie aan kalkoen toevoegen en groente hierin ca. 3 minuten al omscheppende bakken. Intussen saus in grote pan verhitten. Pasta toevoegen en goed door elkaar roeren. Pasta verdelen over vier borden. Groente en kalkoen bovenop pasta leggen. Basilicumblaadjes losscheuren en kalkoen bestrooien met basilicum.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 45 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 0  g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 26-27

Pasta met kalkoenfilet en kaassaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta met kal­koen­fi­let en kaas­saus

1
1
  • 350 g penne

Penne koken volgens gebruiksaanwijzing.

2
2
  • 4 kalkoenfilets
  • 2 el traditionele olijfolie

Kalkoen bestrooien met zout en peper. In wok of braadpan de olie verhitten en kalkoen in ca. 10 minuten bruin en gaar bakken.

3
3
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 400 g Hollandse roerbakgroenten

Rest van olie aan kalkoen toevoegen en groente hierin ca. 3 minuten al omscheppende bakken.

4
4
  • 260 g pastasaus kaas en basilicum

Intussen saus in grote pan verhitten. Pasta toevoegen en goed door elkaar roeren.

5
5
  • 15 g verse basilicum

Pasta verdelen over vier borden. Groente en kalkoen bovenop pasta leggen. Basilicumblaadjes losscheuren en kalkoen bestrooien met basilicum.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.