Ingrediënten
4 personen
400 g
penne
600 g
Hollandse
400 g
pangasiusfilet
3 eetlepels
olijfolie
½ fles
pastasaus sugo casa
1 zakje
verse basilicum
1 zakje
verse peterselie
Dit heb je nodig
wok
aluminiumfolie
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 220 °C. Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Laatste 5 min. snijbonen meekoken. Vis in 4 gelijke stukken verdelen. 4 grote vellen aluminiumfolie met wat olie bedruppelen en vis en saus erover verdelen. Folie dichtvouwen. Vispakketjes ca. 10 min. in hete oven garen. Basilicum en peterselie fijnsnijden. Pasta met boontjes mengen met rest olie en helft van kruiden. Naar smaak zout en peper toevoegen. Vispakketjes op 4 grote borden leggen, half openen en bestrooien met rest kruiden. Pasta ernaast scheppen.
Kruidenpasta met vispakketjes

hoofdgerecht
null personen
650 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 220 °C. Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Laatste 5 min. snijbonen meekoken. Vis in 4 gelijke stukken verdelen. 4 grote vellen aluminiumfolie met wat olie bedruppelen en vis en saus erover verdelen. Folie dichtvouwen. Vispakketjes ca. 10 min. in hete oven garen. Basilicum en peterselie fijnsnijden. Pasta met boontjes mengen met rest olie en helft van kruiden. Naar smaak zout en peper toevoegen. Vispakketjes op 4 grote borden leggen, half openen en bestrooien met rest kruiden. Pasta ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)400 g penne
600 g Hollandse
400 g pangasiusfilet
3 eetlepels olijfolie
½ fles pastasaus sugo casa
1 zakje verse basilicum
1 zakje verse peterselie
Dit heb je nodig
wok
aluminiumfolie