Kruidenpasta met vispakketjes

Advertentie
Ingrediënten
- 400 g penne (pasta)
- 600 g Hollandse (snijbonen (diepvries, zak a 300 g))
- 400 g pangasiusfilet
- 3 eetlepels olijfolie
- ½ fles pastasaus sugo casa (al erbe (a 690 g))
- 1 zakje verse basilicum (15 g)
- 1 zakje verse peterselie (30 g)
Keukenspullen
- wok
- aluminiumfolie
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 220 °C. Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Laatste 5 min. snijbonen meekoken. Vis in 4 gelijke stukken verdelen. 4 grote vellen aluminiumfolie met wat olie bedruppelen en vis en saus erover verdelen. Folie dichtvouwen. Vispakketjes ca. 10 min. in hete oven garen. Basilicum en peterselie fijnsnijden. Pasta met boontjes mengen met rest olie en helft van kruiden. Naar smaak zout en peper toevoegen. Vispakketjes op 4 grote borden leggen, half openen en bestrooien met rest kruiden. Pasta ernaast scheppen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 650 kcal
- eiwit 34 g
- koolhydraten 88 g
- vet 18 g