Schol met wortelrösti
855 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
400 g
2
2 zakjes
1
4 eetlepels
2
4 eetlepels
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 nr. 07 - Passie voor fruit
Rösti, wortel en helft van bosuitjes en peperreepjes door elkaar scheppen. In koekenpan met antiaanbaklaag 2 el olie verhitten en röstimengsel in ca. 15 min. gaarbakken. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen in andere koekenpan 2 el olie verhitten en schol in ca. 10 min. krokant en bruin bakken. Rest van bosuitjes en peperreepjes door mosterdmayonaise mengen. Schol en rösti over twee borden verdelen, serveren met saus.
Schol met wortelrösti

hoofdgerecht
2 personen
855 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rösti, wortel en helft van bosuitjes en peperreepjes door elkaar scheppen. In koekenpan met antiaanbaklaag 2 el olie verhitten en röstimengsel in ca. 15 min. gaarbakken. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen in andere koekenpan 2 el olie verhitten en schol in ca. 10 min. krokant en bruin bakken. Rest van bosuitjes en peperreepjes door mosterdmayonaise mengen. Schol en rösti over twee borden verdelen, serveren met saus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
400 g rösti
2 bosuitjes
2 zakjes peen julienne
1 rode peper
4 eetlepels olie
2 gepaneerde schollen
4 eetlepels mosterdmayonaise




