Kaasfondue met ham en pesto

Advertentie
Ingrediënten
- 2 zakken panklare broccoli (a 300 g)
- 100 g achterham (vleeswaren)
- 250 ml droge witte wijn
- 2 zakjes gemalen jonge kaas (a 150 g)
- 2 eetlepels verse groene pesto (bakje a 100 g)
- 1 ciabatta
Keukenspullen
- caquelon
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Broccoli ca. 3 minuten in bodempje water koken en in vergiet afspoelen met koud water. Ham in reepjes snijden. In fonduepan of pan met dikke bodem wijn tegen de kook aan brengen. Kaas in gedeelten toevoegen en op matig vuur al roerende verwarmen tot kaas gesmolten is. Pesto en ham erdoor roeren en fondue op smaak brengen met peper. Brood in blokjes snijden. Aan tafel brood en broccoli in kaasfondue dopen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 580 kcal
- eiwit 33 g
- koolhydraten 34 g
- vet 30 g