Kaas­fon­due met ham en pes­to

(53) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 53

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • caquelon

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Broccoli ca. 3 minuten in bodempje water koken en in vergiet afspoelen met koud water. Ham in reepjes snijden. In fonduepan of pan met dikke bodem wijn tegen de kook aan brengen. Kaas in gedeelten toevoegen en op matig vuur al roerende verwarmen tot kaas gesmolten is. Pesto en ham erdoor roeren en fondue op smaak brengen met peper. Brood in blokjes snijden. Aan tafel brood en broccoli in kaasfondue dopen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.