Basilicum-kaasfondue met notenciabatta en groenten

Advertentie
Ingrediënten
- ½ zak panklare broccoli (a 300 g)
- ½ courgette
- 1 ciabatta con noci (afbakbrood)
- 1 pak kaasfondue (400 g)
- 1 zakje verse basilicum (15 g)
Keukenspullen
- caquelon
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 220 ºC. Broccoli in kleine roosjes verdelen en naar wens rauw laten of beetgaar koken (in bodempje water in ca. 4 minuten). Courgette wassen, in lengte halveren en in plakken snijden. Ciabatta volgens gebruiksaanwijzing in 6-8 minuten afbakken. Intussen in braadpan of speciale caquelon (vuurvaste 'steelpan' van aardewerk) inhoud van pak kaasfondue op hoog vuur in ca. 5 minuten laten smelten. Af en toe roeren. Ciabatta in stukjes snijden. Steeltjes van basilicum plukken, blad in reepjes snijden. Basilicum door fondue roeren. Fondue op rechaud op tafel zetten. Ciabatta, broccoli en courgette erbij serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 830 kcal
- eiwit 43 g
- koolhydraten 76 g
- vet 39 g