bewaar
Basilicum-kaasfondue met notenciabatta en groenten
Basilicum-kaasfondue met notenciabatta en groenten
bewaar

Basilicum-kaasfondue met notenciabatta en groenten

20 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

2 personen

½ zak

panklare broccoli

½

courgette

1

ciabatta con noci

1 pak

kaasfondue

1 zakje

verse basilicum

Dit heb je nodig

  • caquelon

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 220 ºC. Broccoli in kleine roosjes verdelen en naar wens rauw laten of beetgaar koken (in bodempje water in ca. 4 minuten). Courgette wassen, in lengte halveren en in plakken snijden. Ciabatta volgens gebruiksaanwijzing in 6-8 minuten afbakken. Intussen in braadpan of speciale caquelon (vuurvaste 'steelpan' van aardewerk) inhoud van pak kaasfondue op hoog vuur in ca. 5 minuten laten smelten. Af en toe roeren. Ciabatta in stukjes snijden. Steeltjes van basilicum plukken, blad in reepjes snijden. Basilicum door fondue roeren. Fondue op rechaud op tafel zetten. Ciabatta, broccoli en courgette erbij serveren.