bewaar
Kaasfondue met bokbier
Kaasfondue met bokbier
bewaar

Kaasfondue met bokbier

20 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

panklare broccoliroosjes

1 bakje

cherrytomaten

1 bakje

champignons

1

bruin stokbrood

2 bekertjes

kaasfondue pittig

1 flesje

bokbier

2 theelepels

mosterd

Aan de slag

Broccoli in kleinere roosjes verdelen. Tomaatjes schoonmaken. Champignons schoonvegen en grote halveren. Stokbrood in plakjes snijden. In fonduepan of pan met dikke bodem kaas en kruiden doen. Bier bij kaasmengsel schenken. Al roerend op matig vuur verwarmen tot kaasmengsel kookt en ca. 2 minuten zachtjes laten doorkoken. Op smaak brengen met mosterd en peper. Fonduepan op rechaud op tafel plaatsen en groente en brood dippen in fondue.