Kaasfondue met bokbier

Advertentie
Ingrediënten
- 1 zak panklare broccoliroosjes (300 g)
- 1 bakje cherrytomaten (250 g)
- 1 bakje champignons (250 g)
- 1 bruin stokbrood
- 2 bekertjes kaasfondue pittig (a 260 g)
- 1 flesje bokbier (300 ml)
- 2 theelepels mosterd
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Broccoli in kleinere roosjes verdelen. Tomaatjes schoonmaken. Champignons schoonvegen en grote halveren. Stokbrood in plakjes snijden. In fonduepan of pan met dikke bodem kaas en kruiden doen. Bier bij kaasmengsel schenken. Al roerend op matig vuur verwarmen tot kaasmengsel kookt en ca. 2 minuten zachtjes laten doorkoken. Op smaak brengen met mosterd en peper. Fonduepan op rechaud op tafel plaatsen en groente en brood dippen in fondue.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 850 kcal
- eiwit 49 g
- koolhydraten 59 g
- vet 43 g