bewaar
Zomerse minestronesoep
Zomerse minestronesoep
bewaar

Zomerse minestronesoep

20 min. bereiden
45waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

focaccia

2

groentebouillontabletten

200 g

schelpjespasta

1 pak

fijne tuinboontjes

1

courgette

250 g

champignons

250 g

cherrytomaten

1 bakje

verse groene pesto

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C. Focaccia in 6-8 min. afbakken. In grote pan 1 liter water met verkruimelde bouillontabletten aan de kook brengen. Pasta toevoegen. Na 2 min. bevroren tuinbonen, courgette en champignons toevoegen en soep 5-7 min. tegen de kook aan houden. Laatste 3 min. tomaatjes meewarmen. Soep op smaak brengen met peper en in vier diepe borden scheppen. Serveren met focaccia. Pesto aan tafel door soep roeren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zomerse minestronesoep

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig