bewaar
Zomerse minestronesoep
Zomerse minestronesoep
bewaar

Zomerse minestronesoep

20 min. bereiden
45waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

focaccia

2

groentebouillontabletten

200 g

schelpjespasta

1 pak

fijne tuinboontjes

1

courgette

250 g

champignons

250 g

cherrytomaten

1 bakje

verse groene pesto

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C. Focaccia in 6-8 min. afbakken. In grote pan 1 liter water met verkruimelde bouillontabletten aan de kook brengen. Pasta toevoegen. Na 2 min. bevroren tuinbonen, courgette en champignons toevoegen en soep 5-7 min. tegen de kook aan houden. Laatste 3 min. tomaatjes meewarmen. Soep op smaak brengen met peper en in vier diepe borden scheppen. Serveren met focaccia. Pesto aan tafel door soep roeren.