Kabeljauwpakketjes met groene curry

Advertentie
Ingrediënten
- 400 g kabeljauwfilet (diepvries, 4 blokken)
- 2 eetlepels groene Thaise currypasta
- 2 eetlepels olie
- 1 sjalot (gesnipperd)
- 1 limoen (in 4 parten)
Keukenspullen
- aluminiumfolie
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Kabeljauwfilet (in magnetron) laten ontdooien en met keukenpapier droogdeppen. In kom groene curry, olie en sjalot door elkaar roeren. Vis voorzichtig door curry wentelen. Elk blok vis in midden van vel aluminiumfolie leggen. Rest van currymengsel erover verdelen. Foliepakketjes dichtvouwen en op barbecuerooster leggen. Vis in 10-12 min. gaar laten worden. Aan tafel partjes limoen boven vis uitknijpen.

Kabeljauw bereiden op de barbecue
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 145 kcal
- eiwit 18 g
- koolhydraten 1 g
- vet 7 g