bewaar
Kabeljauwpakketjes met groene curry
Kabeljauwpakketjes met groene curry
bewaar

Kabeljauwpakketjes met groene curry

20 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

kabeljauwfilet

2 eetlepels

groene Thaise currypasta

2 eetlepels

olie

1

sjalot

1

limoen

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Kabeljauwfilet (in magnetron) laten ontdooien en met keukenpapier droogdeppen. In kom groene curry, olie en sjalot door elkaar roeren. Vis voorzichtig door curry wentelen. Elk blok vis in midden van vel aluminiumfolie leggen. Rest van currymengsel erover verdelen. Foliepakketjes dichtvouwen en op barbecuerooster leggen. Vis in 10-12 min. gaar laten worden. Aan tafel partjes limoen boven vis uitknijpen.

Kabeljauw bereiden op de barbecue

Instructievideo - 00:33 min.