bewaar
Groene curry met kabeljauw & Shanghai paksoi
Groene curry met kabeljauw & Shanghai paksoi
bewaar

Groene curry met kabeljauw & Shanghai paksoi

In een paar simpele stappen tover je een heerlijke curry op tafel.

30 min. bereiden
pittig
8waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1

Shanghai paksoi

250 g

quinoa-bulgurmix

250 g

Thaise wokgroente

200 ml

kokosmelk

70 g

groene currypasta

280 g

verse schelvisfilet

½

limoen

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • aluminiumfolie

  • rasp

In een paar simpele stappen tover je een heerlijke curry op tafel.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Maak de paksoi schoon en snijd in reepjes van 1 cm breed. Meng de quinoa-bulgur, paksoi, wokgroente, kokosmelk en groene currypasta in een kom en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi de visfilet rondom met peper en eventueel zout, snijd in stukken van 3 cm en verdeel over de bakplaat. Dek af met aluminiumfolie en gaar alles ca. 20 min. in de oven.

3

Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil eraf en snijd de limoen in partjes. Neem de bakplaat uit de oven en verwijder voorzichtig de folie. Verdeel alles over diepe borden en verdeel het limoenrasp erover. Serveer met de limoenpartjes.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.