
Ingrediënten
4 struikjes
Shanghai paksoi
300 g
kabeljauwfilet
1
limoen
2 eetlepels
Thaise vissaus
1 eetlepel
rode currypasta
1 eetlepel
gembersiroop
1
ei
2 eetlepels
olie
½ zakje
verse knoflookbieslook
Dit heb je nodig
keukenmachine
grote ovenschaal
Aan de slag
Struikjes paksoi halveren. In pan met ruim water en zout paksoi in 3 min. beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. Kabeljauwfilet in stukjes snijden. Vis in keukenmachine met limoensap, vissaus, currypasta, gembersiroop en ei pureren tot stevige massa.
Oven voorverwarmen op 200 °C. Paksoihelften naast elkaar in ingevette ovenschaal leggen. Vismengsel over onderste deel van paksoi verdelen; licht aandrukken. Olie erover druppelen en paksoi in midden van oven in ca. 15 min. gaarbakken. Gerecht uit oven nemen en bieslook erboven fijnknippen. Serveren met pandanrijst.