Kruidige gele viscurry met rijst

De zachte, bloemige smaak van de rijst past perfect bij de kruidige curry.

645 kcal

20 min. bereiden

3.8/5

(53)

Ingrediënten

Aantal personen

2017 nr. 08 - Elke dag Italiaans

Allerhande Box Week 6 2018 - Allerhande Box Week 6 2018

Allerhande Box Week 33 2019 - Allerhande Box Week 33 2019

Allerhande Box Week 20 2018 - Allerhande Box Week 20 2018

Aan de slag

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Schil de gember en snijd fijn.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de currypasta, knoflook en gember 2 min. op laag vuur. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat op laag vuur 10 min. stoven met de deksel op de pan.

  3. Snijd ondertussen de paksoi in stukken. Voeg na 3 min. de peultjes en het lichte deel van de paksoi toe aan de currysaus. Snijd ondertussen de kabeljauwfilet in stukken van 2 cm en voeg de laatste 4 min. toe.

  4. Neem de pan van het vuur en schep de rest van de paksoi erdoor. Breng eventueel op smaak met zout. Verdeel de rijst over diepe borden en schep de curry erop.

Wat vond je van dit recept?

Kruidige gele viscurry met rijst

De zachte, bloemige smaak van de rijst past perfect bij de kruidige curry.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig