Knoflookgarnalen met pepertjes

Advertentie
Ingrediënten
- 4 teentjes knoflook
- 2 gedroogde chilipepertjes
- 75 ml olijfolie extra vierge
- 3 bakjes cocktailgarnalen (a 125 g)
- zout
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Pepertjes verkruimelen. In steelpan olie verwarmen. Knoflook en peperstukjes fruiten tot knoflook net begint te kleuren. Garnalen erdoor scheppen en ca. 2 1/2 minuut meewarmen. Op smaak brengen met zout. Garnalen met olie over vier (voorverwarmde) schaaltjes verdelen en direct serveren. Lekker met geroosterd stokbrood.
Tip:
Ook te serveren als tapa.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 260 kcal
- eiwit 17 g
- koolhydraten 1 g
- vet 21 g