Knof­look­gar­na­len met pe­per­tjes

(14) waardeer
spaans voorgerecht 4 personen
3 14

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Pepertjes verkruimelen. In steelpan olie verwarmen. Knoflook en peperstukjes fruiten tot knoflook net begint te kleuren. Garnalen erdoor scheppen en ca. 2 1/2 minuut meewarmen. Op smaak brengen met zout. Garnalen met olie over vier (voorverwarmde) schaaltjes verdelen en direct serveren. Lekker met geroosterd stokbrood.

Tip:

Ook te serveren als tapa.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 260 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Spanje

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.