bewaar
Italiaanse tomatensoep met witte bonen
Italiaanse tomatensoep met witte bonen
bewaar

Italiaanse tomatensoep met witte bonen

25 min. bereiden
80waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

3 stengels

bleekselderij

1 kleine

winterwortel

2 eetlepels

olijfolie

1 blik

tomatensoep basilicum

100 g

tarly

1 pot

witte bonen

1

ciabatta

Aan de slag

Ui pellen en snipperen. Bleekselderij schoonmaken en in reepjes snijden. Wortel schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten. Groente in ca. 4 minuten zachtjes bakken. Soep toevoegen en aan de kook brengen. Tarwe aan soep toevoegen en ca. 10 minuten zachtjes meekoken. Bonen laten uitlekken. Bonen door soep roeren en nog 1 minuut meewarmen. Soep serveren met ciabatta. Lekker met geraspte pittige kaas.