bewaar
Kruidige witte boontjes
Kruidige witte boontjes
bewaar

Kruidige witte boontjes

25 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

haricots verts

zout

1 blik

witte bonen

1 grote

ui

7 g

verse dille

2 bakjes

rucola

2½ eetlepels

olijfolie extra vierge

200 g

panklare spinazie

1 teentje

knoflook

125 ml

tomatenblokjes

versgemalen zwarte peper

Aan de slag

1

Haricots verts schoonmaken, wassen, in stukjes snijden en in pan met ruim water en zout in ca. 5 minuten net niet gaar koken. Laten uitlekken. Witte bonen in zeef afspoelen en laten uitlekken. Ui pellen en fijn snipperen. Dille fijn knippen. Rucola grof snijden.

2

In (braad)pan 1 1/2 eetlepel olie verhitten. Ui ca. 2 minuten zachtjes bakken. Spinazie op halfhoog vuur al omscheppend meebakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Toevoegen: witte bonen, haricots verts en tomatenblokjes. Op smaak brengen met zout en peper. Groenten ca. 5 minuten zachtjes stoven. Rucola en rest van olie erdoor roeren en nog ca. 1 minuut meewarmen. Dille erover strooien. Lekker met plakjes feta of haloumi en in olijfolie gebakken aardappels.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kruidige witte boontjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig