Pastasalade met augurkenblokjes en dille

Bij de BBQ hoort nu eenmaal een pastasalade! Deze is lekker fris dankzij de augurkenblokjes en aromatische dille. Lekker wat gerookte nootjes on top voor extra bite.

610 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.

  2. Snijd ondertussen de knoflook en dille fijn. Meng de plantaardige spread met de plantaardige mayonaise, knoflook, dille, 1 el (per 4 personen)augurkenvocht. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd de romainesla in dunne reepjes en hak de amandelen grof. Meng de pasta met het spreadmengsel en vervolgens met de romainesla, rauwkost radijs en augurkenblokjes. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over een schaal en bestrooi met de amandelen.

Pastasalade met augurkenblokjes en dille

Bij de BBQ hoort nu eenmaal een pastasalade! Deze is lekker fris dankzij de augurkenblokjes en aromatische dille. Lekker wat gerookte nootjes on top voor extra bite.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig