bewaar
Kikkererwtensalade met selderij en augurk
Kikkererwtensalade met selderij en augurk
bewaar

Kikkererwtensalade met selderij en augurk

Vegan beleg maak je makkelijk zelf met deze kikkererwtensalade met selderij en augurk. Lekker op een cracker.

5 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

2 personen

200 g

kikkererwten in blik

5 g

verse dille

10 g

verse selderij

2 el

kleine Amsterdamse augurkenblokjes

1 el

vegan mayonaise

4

AH knäckebröd sesam

Vegan beleg maak je makkelijk zelf met deze kikkererwtensalade met selderij en augurk. Lekker op een cracker.

Aan de slag

1

Doe de kikkererwten in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat uitlekken. Houd een paar takjes dille achter voor garnering en snijd de rest met de selderij fijn. Prak de kikkererwten grof met een vork en meng de kruiden, augurkenblokjes, 1 el augurkennat (per 2 personen) en de mayo erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

2

Besmeer de crackers met de salade en garneer met de rest van de dille.