bewaar
Sandwiches abrikozen-kip en aardbei-brie
Sandwiches abrikozen-kip en aardbei-brie
bewaar

Sandwiches abrikozen-kip en aardbei-brie

Tijd voor pauze, tijd voor lunch! Met deze abrikozen-kip en aardbei-brie sandwiches laad je weer even op.

10 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

4 personen

100 g

roombrie

2 takjes

verse basilicum

8 sneetjes

AH Liefde & Passie volkorenbrood

4

Bonne Maman meer fruit minder suiker sticks aardbeien/abrikozen

60 g

gebraden kipfilet

20 g

veldsla

Tijd voor pauze, tijd voor lunch! Met deze abrikozen-kip en aardbei-brie sandwiches laad je weer even op.

Aan de slag

1

Snijd de brie in dunne plakjes en het basilicum in reepjes. Besmeer de helft van de sneetjes brood met aardbeienfruitspread en de rest van het brood met abrikozenfruitspread.

2

Beleg de helft van de met aardbeienspread besmeerde sneetjes brood met de brie en bestrooi met het basilicum. Dek af met de andere met aardbeienfruitspread besmeerde sneetjes brood naar beneden.

3

Beleg de helft van de met abrikozenspread besmeerde sneetjes brood met de kipfilet en veldsla. Dek af met de rest van de sneetjes brood met de abrikozenfruitspread naar beneden. Halveer de sandwiches en serveer.