bewaar
Kwark met aardbeien en haverkoekjes
Kwark met aardbeien en haverkoekjes
bewaar

Kwark met aardbeien en haverkoekjes

Meng voor dit feestelijke dessert noten met cacao voor je ze roostert. Lekkerrrrr!

10 min. bereiden
15 min. oventijd
15 min. wachten
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

50 g

ongebrande notenmix

½ tl

cacaopoeder

1 tl

milde olijfolie

75 g

crunchy haverkoekje

8

verse aardbeien

500 g

volle kwark

6 el

Bonne Maman meer fruit minder suiker aardbeien

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • deegroller

  • glazen

Meng voor dit feestelijke dessert noten met cacao voor je ze roostert. Lekkerrrrr!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 160 °C. Meng de noten met de cacao, olie en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 15 min. in de oven. Schep halverwege om. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.

2

Doe de koekjes in een plastic zak en rol met de deegroller tot kruim. Snijd de aardbeien in plakjes en hak de noten fijn. Verdeel de helft van de kwark over de glazen. Verdeel de helft van de haverkoekjes, de helft van de aardbeien en de helft van de aardbeien meer fruit minder suiker erover.

3

Maak zo nog een laag met de rest van de kwark, aardbeien en aardbeien meer fruit minder suiker. Bestrooi met de noten.