bewaar
Rudolphbroodjes
Rudolphbroodjes
bewaar

Rudolphbroodjes

Rudolph ziet eruit om op te eten! Tip: deel dit kersthapje uit als traktatie.

10 min. bereiden
0waarderingen

Ingrediënten

4 porties

4

mini hamburgerbroodjes

4

runderchipolataworstjes

1 el

milde olijfolie

2

cherrytomaten

8

rozijnen

Rudolph ziet eruit om op te eten! Tip: deel dit kersthapje uit als traktatie.

Aan de slag

1

Bereid de hamburgerbroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Halveer de runderchipolataworstjes en snijd ze aan de ronde buitenkant 1,5 cm in. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de worstjes in ca. 5 min. gaar.

3

Halveer de cherrytomaatjes. Keer regelmatig. Snijd de hamburgerbroodjes op twee plekken aan de bovenkant en maak met een holling van 1 bij 1 cm. Steek daar bij elk broodje twee worst-geweien.

4

Leg de gehalveerde cherrytomaat in het midden van de broodjes als neus en verdeel de rozijnen over de broodjes als ogen.