bewaar
Kikkererwtencurry met quinoa en bieslook
Kikkererwtencurry met quinoa en bieslook
bewaar

Kikkererwtencurry met quinoa en bieslook

Mealprep de curry voor een snelle vega maaltijd.

15 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

quinoa

½

basisrecept kikkererwtencurry

400 ml

kokosmelk

12½ g

verse bieslook

600 g

gebroken sperziebonen

Mealprep de curry voor een snelle vega maaltijd.

Aan de slag

1

Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verwarm ondertussen het basisrecept met de kokosmelk in een hapjespan 10 min. op laag vuur. Roer af en toe. Snijd de bieslook fijn en kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken. Roer ¾ van de bieslook door de curry.

3

Verdeel de quinoa met de sperziebonen over diepe borden en schep de curry op de quinoa. Bestrooi met de rest van de bieslook.

bereidingstipZoek op de site naar 1194247 voor het basisrecept 'Kikkererwtencurry'.