bewaar
Vegan strawberry milkshake
Vegan strawberry milkshake
bewaar

Vegan strawberry milkshake

Haal het American diner gevoel in huis met deze no-milk milkshake.

10 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1½ el

AH verrijker kokossnippers

300 ml

Professor Grunschnabel Maromakotro snow white

75 g

diepvries aardbeien

250 ml

amandeldrink ongezoet

1 el

ahornsiroop

½ tl

vanille-extract

50 g

soja-topping (plantaardig alternatief voor slagroom)

1 el

vruchtenhagel

Dit heb je nodig

  • blender

  • hoge glazen

  • papieren rietjes

Haal het American diner gevoel in huis met deze no-milk milkshake.

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokossnippers 3 min. op middelhoog vuur. Laat de snippers afkoelen op een bord.

2

Doe het ijs, de aardbeien, amandeldrink, ahornsiroop en het vanille-extract in een blender en laat de blender kort draaien tot een romig en luchtig mengsel. Schenk de milkshake in de hoge glazen en spuit de sojatopping erop.

3

Verkruimel de kokossnippers over de milkshakes en bestrooi met de gekleurde hagel. Serveer met een rietje.