Ve­gan straw­ber­ry milk­sha­ke

Haal het American diner gevoel in huis met deze no-milk milkshake.

(0) waardeer
amerikaans nagerecht Haal het American diner gevoel in huis met deze no-milk milkshake. 2 personen

Advertentie

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • blender
  • 2 hoge glazen
  • 2 papieren rietjes

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokossnippers 3 min. op middelhoog vuur. Laat de snippers afkoelen op een bord.
  2. Doe het ijs, de aardbeien, amandeldrink, ahornsiroop en het vanille-extract in een blender en laat de blender kort draaien tot een romig en luchtig mengsel. Schenk de milkshake in de hoge glazen en spuit de sojatopping erop.
  3. Verkruimel de kokossnippers over de milkshakes en bestrooi met de bosvruchtenhagel. Serveer met een rietje.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 45 g
    waarvan suikers 40 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 17 g
  • natrium 80 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in
juni 2020

Vegan strawberry milkshake

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ve­gan straw­ber­ry milk­sha­ke

1
1
  • 1½ el AH verrijker kokossnippers

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de kokossnippers 3 min. op middelhoog vuur. Laat de snippers afkoelen op een bord.

2
2
  • 300 ml Professor Grunschnabel Maromakotro snow white
  • 75 g diepvries aardbeien
  • 250 ml amandeldrink ongezoet
  • 1 el ahornsiroop
  • ½ tl vanille-extract

Doe het ijs, de aardbeien, amandeldrink, ahornsiroop en het vanille-extract in een blender en laat de blender kort draaien tot een romig en luchtig mengsel.

3
3
  • 50 g soja-topping (plantaardig alternatief voor slagroom)

Schenk de milkshake in de hoge glazen en spuit de sojatopping erop.

4
4
  • 1 el bosvruchtenhagel

Verkruimel de kokossnippers over de milkshakes en bestrooi met de bosvruchtenhagel. Serveer met een rietje.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.