bewaar
Bietenhummus met yoghurt, komkommer en za'atar
Bietenhummus met yoghurt, komkommer en za'atar
bewaar

Bietenhummus met yoghurt, komkommer en za'atar

Deze lekkere bietenhummus met een 'swirl' is in 5 minuten klaar en is niet alleen een lust voor het oog.

5 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

mini naanbreads garlic & coriander

400 g

hummus rode biet

100 g

Griekse yoghurt

½

komkommer

1 el

za'atar

Deze lekkere bietenhummus met een 'swirl' is in 5 minuten klaar en is niet alleen een lust voor het oog.

Aan de slag

1

Bereid de mini naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verdeel de hummus met de achterkant van een lepel over een lage kom of schaal. Schep de Griekse yoghurt op de hummus. Roer in één beweging voorzichtig door met je lepel, zodat er een ‘swirl’ ontstaat.

3

Schaaf met een kaasschaaf lange linten van de komkommer. Verdeel de komkommer aan één kant over de hummus. Bestrooi de hummus met de za'atar. Serveer met de naan.